TRANSLOG Connect Kongresszus - 2024. november 19-20

Budapesten tizenharmadik alkalommal várja a régió szakembereit Közép- és Kelet Európa meghatározó logisztikai üzleti eseménye, a TRANSLOG Connect Kongresszus, melynek idén is a Marriott Hotel ad otthont a belváros szívében.

A logisztika, szállítmányozás és ellátásilánc-menedzsment mind a világgazdaság, mind régiónk egyik kulcsfontosságú területe, melyet az utóbbi évek fejleményei folyamatos kihívások elé állítanak. Napjainkban ezen kihívások közé tartoznak többek közt a globális geopolitikai turbulenciák hatásai, az ellátási láncok ellenállóképességének, agilitásának, és megfelelő egyensúlyainak megtalálása, a rugalmas és hatékony költségmenedzsment, az AI előretörésében rejlő lehetőségek kiaknázása a veszélyek figyelembevételével, a Vállalati Fenntarthatósági Átvilágítási Direktíva, fenntarthatósági törekvések a teljes ellátási lánc folyamatában.

Mindezek fényében nem meglepő, ha a nemzetközi üzleti kapcsolatok építését és szorosabbra fűzését, valamint a tapasztalatok megosztását célzó éves fórumon idén különösen nagy hangsúlya lesz a régió vezető vállalatainak képviselői által, a fenti témák érintése mentén lebonyolított eszmecseréknek, és új,  a változó üzleti realitásokat hatékonyan kezelő üzleti partnerségek megalapozásának.

Az idő optimalizálása céljából a szervező TEG The Events Group interaktív alkalmazása segítségével a részvevők már a konferenciát megelőzően összeállíthatják programjukat egy könnyen használható online platform segítségével, így az irányított, előre egyeztetett tárgyalásoknak köszönhetően rengeteg időt takaríthatnak meg.

További hírekért és információkért kövesse az esemény social media csatornáit:

https://www.linkedin.com/showcase/translog-connect-congress/

https://twitter.com/TRANSLOGConnect

https://www.youtube.com/playlist?list=PLpVc_pzX24OV4ZUd-WmfcWwrQV3juxyx6

 

Bővebb információért a részvétellel kapcsolatban pedig látogasson el a rendezvény weboldalára www.translogconnect.eu