Adatvédelem


A GS1 Magyarország Nonprofit Zrt. (a továbbiakban: Társaság) elkötelezett a személyes adatok védelme iránt és kiemelten fontosnak tartja az információs önrendelkezési jog megfelelő tiszteletben tartását, e jogok mindenkori érvényesíthetőségét. A Társaság és dolgozói kiemelt fontosságú szempontnak tartják, hogy az ügyfelek, felhasználók, illetve a honlap látogatói által a Társaság rendelkezésére bocsátott személyes adatok megfelelő védelemben részesüljenek.

A Társaság az ügyfelek, felhasználók, illetve a honlap látogatóinak személyes adatait bizalmasan; a hazai, illetve a vonatkozó Európai Uniós jogszabályokban foglalt kötelezettségeknek megfelelően kezeli. Ennek érdekében a Társaság gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi a szükséges technikai és szervezési intézkedéseket, illetve kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyeket a hatályos jogszabályok érvényre juttatásához szükségesek.

A Társaság kiemelten nagy hangsúlyt fektet a személyes adatok kezelésével kapcsolatos teljes körű tájékoztatásra. A Társaság Adatvédelmi Tájékoztatója a Társaság szolgáltatásai iránt érdeklődő, a Társasággal online vagy offlinemódon kapcsolatfelvételt kezdeményező, illetve a Társaság honlapját látogató valamennyi természetes személyre kiterjed.

A Társaság fokozottan felhívja a figyelmet a fent rögzített dokumentumok áttanulmányozására.

Az adatvédelmemmel kapcsolatos bármilyen kérdése, észrevétele esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal a  gdpr@gs1hu.org e-mail címre küldött üzenetben.