Szolgáltatói program

A GS1 Magyarország 2006-ban indította Szolgáltatói programját a hazai GS1 felhasználók támogatására

A GS1 Magyarország 2006 óta folyamatosan működteti Szolgáltatói Programját annak érdekében, hogy Partnerei számára olyan megbízható partnereket tudjon ajánlani, akik magas szakmai színvonalon képesek megvalósítani a szabványok gyakorlati bevezetését és alkalmazását. 

A Szolgáltatói program:

  • összegyűjti azokat a szolgáltató cégeket, amelyek a GS1 rendszer alkalmazásához szükséges megoldásokat, számítástechnikai eszközöket (hardver, szoftver), illetve rendszerek tervezését és telepítését biztosítják;
  • hasznos információkkal támogatja a GS1 szabványok alkalmazásba vételéhez szükséges üzleti döntések meghozatalát;
  • biztosítja a Programhoz csatlakozott szolgáltató cégek könnyebb, biztosabb elérését;
  • szakmai támogatást nyújt a szolgáltató cégek GS1 szabványnak megfelelő tevékenységéhez, és segíti a GS1 szabványok adta lehetőségek jobb kihasználását.
Szolgáltatóink kétféle stratégiai együttműködési szint szerint tevékenykednek:
SZÖVETSÉGES SZOLGÁLTATÓ
REGISZTRÁLT SZOLGÁLTATÓ

Csatlakozzon a Szolgáltatói Programhoz!

A GS1 Magyarország minden évben meghirdeti Szolgáltatói Programját, mellyel a hazai GS1 Felhasználók tevékenységét és a szabványok bevezetését szeretné elősegíteni. A legfőbb cél, hogy a magyarországi üzleti/kereskedelmi folyamatokban is elterjedjen az automatikus azonosítás (vonalkód, RFID) és a helyes törzsadatokon alapuló elektronikus kommunikációs szabványmegoldások használata (GS1 EDI).

A GS1 Magyarország várja azon cégek jelentkezését, akik közös előnyökön alapuló együttműködéssel szívesen csatlakoznának a Programhoz. A csatlakozó cégek két csomag, a Regisztrált szolgáltató és a Szövetséges szolgáltató közül választhatnak, melyek eltérő előnyöket és lehetőségeket biztosítanak a számukra.

Tovább a Szolgáltatói Program ajánlóhoz

A GS1 Magyarország Szolgáltatói Programjához csatlakozott cégek között kategóriák szerint böngészhet, attól függően, hogy mely GS1 Szabványmegoldáshoz keres szolgáltatót. A Programunkban szereplő cégek mindegyike a GS1 szabványterületen jártas szakemberekkel segíti Önt a választott megoldás bevezetésében, korszerű eszközökkel és naprakész tudással.

Tovább a Szolgáltatók jegyzékéhez

Ismerje meg Szolgáltató partnereinket!

 A Programunkban szereplő cégek mindegyike a GS1 szabványterületen jártas szakemberekkel segíti Önt a választott megoldás bevezetésében, korszerű eszközökkel és naprakész tudással.


Kérdése merült fel? Keresse kollégáinkat!