IDDA

Integrated Delivery by Digital Assistance

Újgenerációs üzleti kommunikáció 


For English language IDDA website please click HERE

Ismerje meg az Európai Unió támogatásával fejlesztett IDDA szolgáltatást és tudja meg, hogy hogyan hozhatja ki belőle a legtöbb üzleti előnyt!

Az IDDA (Integrated Delivery by Digital Assistance) az elektronikus üzleti üzenetek biztonságos és gyors létrehozására és továbbítására szolgáló újgenerációs innovatív eszköz, amely a beszállítók és felvásárlóik (gyártók, kereskedők, disztribútorok) B2B folyamataiban zajló hiteles és pontos elektronikus adatcserét teszi lehetővé egy tipikus élelmiszeripari ellátási lánc mentén.  Az IDDA egy olyan integrált szolgáltatássá válhat, amellyel az élelmiszeripari vállalkozások tovább növelhetik ellátási biztonságukat és értékesítési hatékonyságukat, még jobban kiszolgálva vevőik igényeit. 


Hogyan használhatja ki a legjobban az újgenerációs IDDA megoldásban rejlő lehetőségeket?

Jelentkezzen partnernek pilot projektünkbe!

Az IDDA pilot projektjéhez olyan hazai vagy nemzetközi kereskedő/gyártó (vagyis alapanyag felvásárló) vállalkozások jelentkezését várjuk, akik több beszállítóval dolgoznak és szívesen növelnék az üzleti kommunikációjuk hatékonyságát egy szabványos, új rendszer bevezetésével, amelyhez azok a beszállító mikro-, kis- és középvállalkozások is könnyen tudnak csatlakozni, melyek nem rendelkeznek belső ERP vállalatirányítási rendszerrel és fejlett informatikai infrastruktúrával.

A pilot szakaszban résztvevő vállalkozások számára az új megoldás használata ingyenes. 

Jelentkezzen most és regisztráljon az IDDA Partner leszek menüpont alatt!

IDDA Partner leszek

Az IDDA szolgáltatás rendszer közelebbi megismeréséhez felhasználói azonosítóra és jelszóra lesz szüksége. A rendszer egyre mélyebb szintű feltérképezését, kipróbálását a hozzájuk szükséges jogosultságok mentén három regisztrációs szinttel támogatjuk:

  1. IDDA üzleti folyamatok statikus megtekintése (Read Only Partner)
  2. IDDA üzleti folyamatok dinamikus használata adatkommunikációval (Dinamikus Partner)
  3. IDDA üzleti folyamatok felhasználói igényekre történő egyedi testreszabása (Egyedi partner)

 A egyes regisztrációs szintekhez tartozó folyamatok részletes leírását, a szükséges adatok körét és a nyilatkozattétel módját az IDDA Partnerek számára készült Regisztrációs útmutató tartalmazza.

Kérjük, hogy a regisztráció előtt ismerje meg az IDDA Üzleti Feltételeités az IDDA Regisztrációs Útmutatót!

Egy teljes üzleti folyamatot úgy tud végigkövetni, hogy mindkét szerepkörrel külön-külön, két független ablakban bejelentkezik. Az egyes nézetek csak az adott szerepkör (vagy vevő, vagy eladó) üzleti eseményeit jelenítik meg. A két szerepkörhöz tartozó részfolyamatokat és funkciókat, külön azonosítókkal (felhasználó név, jelszó) történő független belépéseket követően, két külön felhasználói nézetben, ablakban (vagy külön eszközön) váltakozva tekintheti meg.

Kérjük, hogy tapasztalatait és véleményét a Felhasználói élményekről szóló kérdőív kitöltésével ossza meg velünk! Tovább a Felhasználói kérdőívre.

A rendszer kipróbálása előtt kérjük, olvassa el a Felhasználói Kézikönyvet!

Tudjon meg többet arról, hogyan válhat innovációs partnerünkké!

Ha az IDDA szolgáltatási rendszer kipróbálásával kapcsolatban kérdése merül fel; hozzáférési, regisztrációs vagy képzési igénye vagy észrevétele van, kérjük írja meg nekünk az idda@gs1hu.org e-mail címre.

Ha IT integrációhoz technikai konzultációra van szüksége vagy innovációs javaslatai vannak, kérjük, hogy az idda@erba.hu e-mail címen jelentkezzen. Várjuk kérdéseit!                        

Ha a projekt felkeltette érdeklődését, keresse bizalommal kollégáinkat:

Kecskés Katalin
kecskes@gs1hu.org

Kétszeri László
laszlo.ketszeri@gs1hu.orgRendben További információk