Vonalkódra van szüksége?

Itt tudja megtenni az első lépéseket!

Ha termékeire vonalkódot szeretne tenni, ahhoz elengedhetetlen, hogy regisztráljon a GS1-nél. Segítünk az előkészületekben!

Vonalkódigénylés, azonosító számtartomány meghatározása, szerződéskötés a GS1 Magyarországgal

A GS1 vonalkódokat naponta több mint hatmilliárdszor olvassák le, segítve ezáltal a globális üzleti élet hatékonyságát. Amennyiben az Ön vállalkozásának is Globális kereskedelmi áruazonosító számra (GTIN), vagy más GS1 Azonosító kulcsra (pl. GLN, SSCC), illetve az azonosító számokat megjelenítő GS1 vonalkódokra van szüksége termékei, szállítmányai azonosításához a GS1 Magyarország biztosítja ezen szolgáltatások szabályszerű elérését.
A vonalkód immár félévszázada segíti a globális kereskedelmet, nem véletlen, hogy vele kapcsolatban a BBC úgy fogalmazott: „egyike annak az 50 dolognak, ami megalapozta a világgazdaságot”.

Vonalkódot szeretne a termékére?

Ezt a 3 egyszerű lépést kell megtennie

Tudja meg, mi az a 3 fő lépés, amellyel rövid időn belül már meg is kezdheti termékei globálisan egyedi azonosítását és vonalkódjai létrehozását!


Mit nyújt Önnek a GS1 Magyarország?

A GS1 vonalkódokat kizárólag a helyi GS1 Tagszervezetekkel - a GS1 kizárólagos képviseleteivel -  kötött licencszerződés keretében lehet jogszerűen használni.
A jelszóval védett MyGS1 oldalunkon Partnereink gyorsan és cégre szabottan intézhetik a GS1 szabványok bevezetéséhez kapcsolódó ügyeiket.
A GS1 a termékazonosítás mellett számos más megoldást is nyújt, melyek komplex alkalmazása  piaci és egyéb előnyt jelenthetnek vállalkozása számára.
Partnereink hozzáférést kapnak szoftverünkhöz, mellyel azonosítószámokat és vonalkódokat képezhetnek a kereskedelmi igényeknek megfelelve.
GS1 Partnerként Ön minden segítséget megkap hozzáértő kollégáinktól, hogy könnyen, gyorsan és szabályosan tudja alkalmazásba venni a GS1 szabványmegoldásokat.
Tudásanyagainkat folyamatosan fejlesztjük, hogy széleskörű szakmai támogatást nyújthassunk partnereinknek. Bármikor kérhet tőlünk segítséget e-mailben vagy telefonon is.

Miért olyan fontos a GS1 vonalkód?

Minden vállalkozásnak szüksége van vonalkódra, ha a termékeit el szeretné adni. De a vonalkód nem csak erre jó: védi a terméket, segít nyomon követhetővé tenni az ellátási láncokban, nem utolsó sorban költséghatékony, pontos, gyors üzleti folyamatokat eredményez.

Tekintse meg videónkat és tudjon meg többet a GS1 azonosítószámok és vonalkódok legfontosabb alapjáról, a GS1 cégprefixről!


Miért válassza a GS1 szabványos azonosítókat és vonalkódokat?

A GS1 szabványrendszer és legismertebb eleme, a GS1 vonalkód a világon a legszélesebb körben alkalmazott és az üzleti folyamatokban legjobban elfogadott azonosítási megoldás.
A GS1 vonalkódokat több mint 25 szektorban alkalmazzák és annyi üzleti folyamat épül rájuk, hogy napi szinten több mint 6 milliárd vonalkód leolvasás történik a világban.
Már közel 2,5 millió vállalkozás alkalmazza a GS1 szabványmegoldásokat világszerte külső és belső üzleti folyamatai költség- és folyamathatékonysága, pontossága, gyorsasága érdekében.
A GS1, mint az üzleti élet közös nyelve lehetővé teszi a GS1 szabványokkal egyedileg azonosított termékek értékesítését a világon bárhol, online vagy fizikai boltokban.
A GS1 vonalkódok világszerte bizonyították a hatékonyságukat, lehetővé teszik a pontosságot és a biztonságos működést, ezért előnyösek, szemben a nem szabványos megoldásokkal. 
A GS1 vonalkód és az alatta lévő számsor olyan, mint a termék útlevele: bárhol a világon kerül beolvasásra, mindig egyértelműen összeköti terméket a márka tulajdonosával.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével!