Bemutatkozik a GS1 BRIDGE konferencia Kiemelt kiállítója: a GREEN BRANDS Hungary

Gyorsan változó üzleti környezetben a fenntarthatóság nem csak trend, hanem szükségszerűség. Ahogy az Európai Unió és a fogyasztók is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a vállalati fenntarthatóságra, a gazdaság zöldítésének fontosságára, úgy elengedhetetlen, hogy a cégek összhangba kerüljenek ezekkel az elvárásokkal és biztosítsák a megfelelőséget működésük során. Cikkünkből megismerheti a GS1 BRIDGE konferencia Kiemelt kiállítóját.

GREEN BRANDS audit és védjegy, valamint a GREEN BUSINESS Academy (GBA) fenntarthatósági menedzser képzései segítenek abban, hogy a vállalkozások eleget tegyenek a társadalmi és jogszabályi elvárásoknak.

A GREEN BRANDS védjegy

A GREEN BRANDS védjegy a fenntarthatóság terén nyújtott kiválóság elismerése. A szigorodó EU-s szabályozások (ESG, fenntarthatóság) mellett a vállalatoknak nem elég megfelelni a jelenlegi előírásoknak, hanem fel kell készülniük a jövő kihívásaira is. A védjegy bemutatásának segítségével vállalata kiemelkedik a versenytársak közül, bizalmat épít és elköteleződést jelent a fenntarthatóság kérdésében.

Miért a GREEN BRANDS?

  • Nemzetközileg elismert
  • Versenyelőnyt biztosít
  • Holisztikus megközelítést nyújt
  • Átlátható minősítési rendszert ad
  • Elősegíti a munkavállalók elköteleződését a szervezet iránt

A GREEN BRANDS értékelés és audit elvégzésével nem csak az EU szabályozással kerül összhangba, hanem vállalatát a gazdaság zöldítésében és a fenntarthatóság területén elkötelezett és kiemelkedő szervezetként pozícionálja. Ez bizalmat és elismerést épít az érdekelt felek között, s új üzleti lehetőségeket nyithat meg szervezete számára.


Green Business Academy képzések 

A fenntartható működést igazoló GREEN BRANDS védjegy mellett a Green Business Academy képzései lehetőséget kínálnak arra, hogy munkatársai naprakészek legyenek a fenntarthatóság terén. A GB Akadémia számos fenntarthatósági képzést kínál, amelyek között megtalálható az általános fenntarthatósági menedzser alapképzés (CSM -Certified Sustainability Manager), valamint számos, folyamatosan bővülő specializált képzés is (SSM- Specialised Sustainability Manager): köztük a vegyipari, az építőipari, mobilitás, vagy a kommunikációs fenntarthatósági menedzser képzés. Ezek a programok azoknak szólnak, akik szeretnék mélyebben megérteni a fenntarthatóság kihívásait és lehetőségeit az adott iparágakon és szakterületeken belül.A GBA képzéseiből a GS1 Konferencia résztvevői egyszeri 20%-os kedvezményre jogosuló KUPON-t vehetnek át a GREEN BRANDS standján. A kupon 2024. december 31-ig bármelyik GBA képzésre beváltható.