Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek webinar


A webinárium, más néven webkonferencia egy világszerte elterjedt hasznos online eszköz, amely lehetővé teszi, hogy internet kapcsolattal, online tartsunk tájékoztató prezentációt, melyet Ön kényelmesen, a saját gépén, saját irodájában ülve tekinthet meg.

Az Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek webinar a GS1 Magyarország tantermi, csoportos, 3 órás alapozó szakmai képzésének rövidített online verziója, melyet mostantól saját irodájából kényelmesen meghallgathat, hogy bővítse saját és kollégái GS1-es tudását.

Kizárólag érvényes GS1 jogviszonnyal rendelkező Partnereink részére fenntartott képzés, melynek díját a GS1 rendszer licenc tartalmazza.

Felhívjuk Partnereink szíves figyelmét arra, hogy webinarokra regisztrációt az adott dátumot megelőző napon 16:00 óráig van módunk elfogadni, tekintettel a jelentkezésekkel kapcsolatos háttérfeladatokra.
Köszönjük megértésüket.

Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek videós képzés


Ez a képzésünk már elérhető videó formájában is!

Kattintson a regisztrációs linkre, töltse ki az adatokat és máris hozzáférhet a képzés videós verziójához.
Amennyiben a szakértőnk által tartott élő, interaktív webinart szeretné meghallgatni, görgessen lejjebb a webinar jelentkezési űrlaphoz!

Azonosítószám képzés és vonalkód alapismeretek webinar

helyes számformátum: +36301234567

Tisztelt Partnerünk! Fontos számunkra, hogy Ön a lehető legjobb képzést kapja. Ehhez kérjük, írja meg nekünk előzetesen, hogy mivel foglalkozik az Ön vállalkozása és milyen célból vesz részt a képzésen, milyen területen lesz szüksége GS1 azonosítószámokra.