A Verified by GS1 forradalmasítja az adatkommunikációt

Napjainkban az adat – a pontos, hiteles, megbízható adat - minden eddiginél jobban az üzleti élet középpontjába került. Ezek biztosítása, gyűjtése és hitelességük ellenőrzése elengedhetetlen a sikeres üzleti tevékenységhez. Ezért fejlesztette ki a globális GS1 szabványszervezet a Verified by GS1 szolgáltatását.

A fejlett technológiáknak köszönhetően az elérhető adatmennyiség egyre tetemesebb, ám eddig nem létezett egy olyan egységes megoldás, amely elősegíthetné a termékek hitelesítését a márkatulajdonosok által biztosított információk alapján, ezzel segítve a kereskedők és az értékesítési piacok tevékenységét. A Verified by GS1 erre nyújt megoldást.


A Verified by GS1 egy globális megoldás a megbízható, eredeti forrásból származó termékadatok feltöltésére, keresésére, ellenőrzésére. 

A Verified by GS1 lehetővé teszi a márkatulajdonosok számára, hogy megosszák az alapvető adatokat a termékeikről és ezáltal a kereskedők és az értékesítési piacok (online és offline) ellenőrizni tudják azoknak a termékeknek a hitelességét, amelyeket értékesítenek.

Mi a célja a Verified by GS1 megoldásnak?

A Verified by GS1 célja annak biztosítása, hogy a világon minden termék rendelkezzen egy globálisan egyedi azonosítóval, amit online is lehet ellenőrizni.

Mindezt úgy teszi lehetővé, hogy minden egyes termékhez biztosít egyfajta „személyazonosító kártyát”, ahol egy meghatározott számú törzsadat elérhető a termékről (pl. a termék vonalkódja alatti számsor, a termékleírás és a termékkép).

Kinek szól a Verified by GS1 megoldás?

A Verified by GS1 megoldás minden olyan vállalkozásnak, és szervezetnek szól, akik szeretnének pontos, ellenőrzött és szeles körű információkat adni, információkat keresni vagy megosztani partnereikkel és vásárlóikkal egy közös, hiteles forrásból.

Az első számú célközönsége a megoldásnak a márkatulajdonosok, a kereskedők és az értékesítési piacok. De ezen túl bármely szervezet, amelyik érintett termékek vételében és eladásában (importőrök, szolgáltatók, kormányhivatalok, applikáció fejlesztők és iparági konzorciumok) értékesnek és előnyösnek találhatja a Verified by GS1 megoldást, ami rendelkezésére áll az összes GS1 szabványalkalmazónak.

Mik a Verified by GS1 előnyei?

A Verified by GS1 megoldás segítségével a márkák képessé válnak új termékeiket azok legfontosabb adatainak megosztásával azonnal láthatóvá tenni a potenciális vevők felé bárhol a világon. Minden adat-felhasználó - legyen szó kereskedőkről, e-kereskedőkről, piacterekről, applikáció fejlesztőkről vagy szolgáltatókról –biztos lehet abban, hogy a hiteles adatokhoz fér hozzá. 

A márkatulajdonosoktól, mint hiteles forrásoktól származó információk nagyobb vásárlói bizalomhoz, elégedettséghez és hűséghez, végső soron jobb eladási mutatókhoz vezetnek.

A hiteles forrásból származó, pontos és gyorsan elérhető adatok jelentik az utat a magasabb szintű üzleti siker felé – tudjon meg többet most, a Verified by GS1 szolgáltatásról és kezdje el alkalmazni minél előbb!