Online értékesítés webinar


Az online értékesítési eszközök fejlődésével egyre több információt kell megadni a saját katalógusokban megtalálható termékekkel kapcsolatban. A hagyományos kiskereskedelemhez hasonlóan az értékesíthető termékek leírása rendkívül fontos a fogyasztó elégedettsége és ezzel a termék értékesítése szempontjából.

A fő nemzetközi (Alibaba, eBay, Google stb.) és hazai (eMAG) piacterek megkövetelik, hogy az eladók GTIN (globális termékazonosító szám) segítségével tegyék fel termékeiket, hogy a leghatékonyabban tudják kezelni hatalmas termékkatalógusukat.

Ennek köszönhetően könnyebben eladhatják és digitalizálhatják termékeiket, automatizálhatják tranzakcióikat, optimalizálhatják logisztikai folyamataikat és javíthatják a nyomon követhetőséget. A vásárlók pedig könnyebben megtalálhatják, összehasonlíthatják és végül megvásárolhatják a termékeket.

A digitális korban a GTIN kód messze túlmutat a fizikai termékeken, és elengedhetetlen lett az e-kereskedelem világában is.

Az online értékesítés webinarunk során az alábbi témaköröket érintjük:

  • Termékazonosítás fontossága az online piactereken
  • Miért jó a GS1 alapú azonosítás az e-piactéri szereplők számára?
  • GS1 szerepe a termékazonosításban
  • Az eMag platform szereplőinek támogatása
  • Termékazonosító számok gyakorlati kiadása: Szabványmenedzser szoftver

Online értékesítés webinar

helyes számformátum: +36301234567

Tisztelt Partnerünk! Fontos számunkra, hogy Ön a lehető legjobb képzést kapja. Ehhez kérjük, írja meg nekünk előzetesen, hogy mivel foglalkozik az Ön vállalkozása és milyen célból vesz részt a képzésen, milyen területen lesz szüksége GS1 azonosítószámokra.